lauantai 22. lokakuuta 2016

Sisustusjuttuja

Nyt kerrankin on sellainen vaihe, että tekee mieli raapustaa tänne bloginkin puolelle jotain kuulumisia. Lähinnä se kuitenkin koskee tätä päätään nostelevaa sisustusintoilua, josta tekee mieli höyrytä. Tarttee varmaan vaihtaa blogin esittelyä hiukan, jos nyt innostun enemmänkin tänne päivittämään näitä sisustukseen liittyviä suunnitelmia. Mukava niitäkin lukea sitten vuosien päästä ja katsoa, mitkä jutut lopen toteutui :)

Mulla on vielä reilusti aikaa miettiä näitä hommia, sillä väliseinätkään ei ole vielä pystyssä. Vaan parempi kai se on olla ajoissa liikkeellä, mitä sitten viime tinkaan hädässä päättää kaikki jutut.

Takka-leivinuuni on tehty ja siitä tulikin HIENO! Kaikki kunnia Tulisijamestareille hyvästä työstä. Tyytyväinen saa myös olla omaan inspiraatioon laattavalinnassa, tuo Treverkhomen saarni-laatta, kun iski silmään niin ei paljon muuta tarvinnut enää miettiä :) Leivinuuni on siis tuolla keittiön puolella, siinä on vain perus valkoinen pinta. Sille puolelle ei mieleen tullut mitään tehostetta tms, niin jätin sen mieluummin neutraalin näköiseksi, kuin että olisin alkanut vängällä siihen keksimään mitään.



Keittiö on suunniteltu ja toivottavasti siihen ei enää muutoksia tule. Lue; että alkaisin hätäpäissäni muka mieltä muuttamaan... Ovimalleja nääs on jo veivattu vähän eessuntaassun.

Tänään pyysin suunnittelijaa piirtämään kuvia wc:n, kodarin ja makuuhuoneiden kaapeista. Vessan ja kodarin kalusteiden värimaailmassa onkin vähän miettimistä... Kodarihan meillä tulee olemaan sellainen sikaosasto, -koiraportilla varustettu huone, jossa karvakansa kuivattelee lenkin jälkeen ja pudottelee enimmät kurat sun muut sinne lattialle. Ravisteluja ajatellen jokin kirjava/ tummempisävyinen ovimalli alaosaan ei ehkä olis hullumpi... En vaan tässä vaiheessa oikein ajatuksissa osaa nähdä siellä semmoista. Tekniseen tilaan ostin jo lattialaatat (se tehdään ensi viikolla valmiiksi, jotta koneet saadaan kytkettyä) ja sitä samaa laattaa oli tarkoitus tulla myös kodariin. MUTTA, pikaisten kura-, hiekka,- ja pölytestien perusteella siinä näkyy kyseiset karvakansalaisten suosimat "ainekset" aivan liian hyvin. Mietinnässä nyt onkin kirjavampi Valsersteinin laattamalli. Pienikin kuviointi laatassa tekee paljon sille, että lika ei siinä niin selkeästi näy.


Teknisen tilan mukavan halpa Pallas-laatta. Ehkä tätä kuitenkin pesuhuoneeseen tulee, siellä se on sen verran helpompi suihkuttaa puhtaaksi, eikä muutenkaan ole niin herkästi kaikkien katseiden alla.


Tämä Valsersteinin laatta harkinnassa...

Ja nyt, kun laatoista puhutaan niin tässä uusin villitys- tuo valkoinen tehosteseinä 8) Meillä ei suihkun sijoittelu ole sellainen, että tätä sinne kannattaisi laittaa, mutta mielikuvissa siintää vessan takaseinä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti