perjantai 16. marraskuuta 2012

BH TK1 Keeptouch's Baby Bambino


"Moona"
11.7.2009
Kultainennoutaja, narttu

Omistaja & ohjaaja: Niina Rautioaho, Oulainen

Moona KoiraNetissä
Talli- ja kotikoiraksi hankittu kaveri, omistajalla ei ollut hajuakaan koiraharrastuspuolesta ennen vuoden -09  loppupuolta. Sohvaperuna-suvustaan huolimatta Moona osoittautui mahtavaksi harrastekaveriksi ja tasaisen varman ja anteeksiantavaisen luonteensa puolesta myöskin opetusmestariksi. Viettiä, höyryä ja tekemisen intoa löytyy, joka tekee kouluttamisesta ja uusiin lajeihin tutustumisesta helppoa.

Omistaja ei ole kisaviettinen ei niin yhtään, mutta kun koira osoittautui näin mainioksi peliksi eikä ainakaan tarvitse pelätä, että se keksisi kokeissa mitään typerää (ohjaajasta ei niin takuuseen mennäkään) niin pikkuhiljaa ollaan aloiteltu kisauraa ja into senkuin kasvaa, kun tuloksiakin on jo muutama saatu alle :)

*Päivitys vuosi 2015
Nyttemmin Moonan rooli on näyttää Jutille mallikoirakansalaisen esimerkkiä ja pitää juniori omalta osaltaan kurissa ja nuhteessa. Satunnaisesti Moona pääsee treeneihin mukaan ja kotona aina hömppäillään jotakin mielenvirkistyksenä ja koekaniinia, mm. ajetaan Jutin vanhoja jälkiä sekä emäntä harjoittelee uusien liikkeiden tekniikoita kuntoon opetusmestarin kanssa. Kokeet olemme kuitenkin jättäneet pois kalenterista, lähinnä ongelmallisen kisavireen takia -> omistaja jännittää, koira passivoituu. Ohjaajalla ei ole ollut taitoa tätä ongelmaa ratkaista, joten parempi Moonan treenailla kotioloissa missä se on molemmille hauskaa ja höyryä riittää välillä vähän liikaakin :)

1 kommentti: