lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuodelle 2016

Meillä vuoden vaihtuminen sujui leppoisissa merkeissä. Koirat ulkoili normaalisti koko illan ja alkuhöristelyiden jälkeen olivat kuuroja raketeille. Omalta pihalta ammuttiin pieni satsi ja tämän ajan Juti seisoi olohuoneen sohvalla, katseli ikkunasta korvat höröllään ja heilutteli häntää. Uskon ja toivon, että tämä sama linja pysyy tulevaisuudessakin.

Vuodelle 2016 en lupaa sen suurempia tavoitteita, antaa junnun tuosta nyt kasvaa ja kehittyä. Sen verran kuitenkin uskallan sanoa, että Juti käy heti alkuvuodesta luustokuvauksissa, joiden tuloksia sitten jännällä odotetaan. Ei ole mitään syytä epäillä häikkää, mutta ainahan se arveluttaa, että entäs jos...

Keväällä tai kesällä sitten MH-kuvaus. Mikäli vain sopivalta etäisyydeltä löytyy ja paikka sinne saadaan. En ole sen kummemmin vielä katsellut kalentereita, että kuka niitä tänä vuonna järjestää ja missä.

Lupaan yhdessä näyttelyssä käydä. Joskus kesällä, sitten kun on kiva ilma ja voi ottaa homman kesäpäiväretkenä, hah :)

Toiveissa olisi myös päästä Beauceron yhdistyksen järjestämälle koulutusleirille toukokuussa. Mikäli se nyt ei aivan älyttömän kaukana etelässä olisi... Tarkempia tietoja siitä ei ole vielä julkaistu. Mikäli ei sinne pääse, niin sitten pitää alkaa varmaan omiin nimiin (siis kennelkerhon) järjestämään joku kouluttaja paikalle. Tai katsella lähialueen muuta tarjontaa. Tuo beussileiri olisi kuitenkin ykkösvaihtoehto, ihan vain, että näkisi muita samanrotuisia ja saisi sisäistettyä itseensä kullanarvoisia koulutusvinkkejä ja -kokemuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti