lauantai 29. lokakuuta 2016

Vuodenajat

Toim. huom: Tunnisteita luodessa tämä vanha päivitys pöläytti itsensä jostain syystä tähän etusivulle. Noh, komeita kuvia, kelpaahan niitä katsella...

Tänä vuonna otettuja kuvia selaillessa löytyi yllättävän hyvin tästä meidän tontilta samasta paikasta otettuja kuvia, mutta eri vuodenaikaan. Alin talvikuva on otettu alkuvuodesta, ei täällä sentään noin paljon vielä ole lunta. Silloin alkuvuonna muuten vain lenkitettiin koiria näillä pelloilla, eikä osattu kuvitellakaan, että ne samat tilukset olisi puolen vuoden päästä meidän :)

Näitä kolmea katsoessa tulee kyllä kesää ikävä!

Anoppilassa oli tälläinen aarre, joka löysi tiensä meidän olohuoneen seinälle. Harmi, kun tuosta kuvasta ei löydy vuosilukua. Ihan hetkeen tuota kuvaa ei kuitenkaan ole otettu, sillä navetan lisäsiipi ja sen vieressä oleva punainen latokin ovat vielä pystyssä ja navetan ovellekin menee tiuhaan käytetty polku. Samoin perunaa ja heinää ei ole tällä tilalla hetkeen viljelty... Navetan lisäsiivestä ei ole tänä päivänä tietoakaan ja sen vieressä olevan ladon jäänteitä siivottiin täällä tontilla ensimmäisenä. Niitä jälkiä näkyykin tuossa ensimmäisessä kesä-kuvassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti