perjantai 25. syyskuuta 2015

Oma tupa, oma lupa

Näistä koirapuheista poiketen tämä postaus koskee lähinnä uusia tulevia tuulia. En tiedä olinko täällä joskus ohimennen maininnutkin, että me etsitään tonttia ja asutaan väliaikaisesti minun kotitalossa. Nyt se tontti sitten on löytynyt ja upea löytyikin :) Sijainti on meille mieluisa, Piipsjärven kylä, n. 5km päässä kaupungin keskustasta. Kylää ja kaupunkia yhdistää valaistu maantie sekä sen vierellä kulkeva pyörätie. Tontti Piipsjärveltä olikin meille ehdoton ja totta puhuen aika nirsoja me oltiin sen tontin paikasta tälläkin kylällä -ja hyvä niin, nyt saa olla tyytyväinen!

Kivistö,  2 hehtaarin maa-alue, pienellä vaivalla asumiskuntoinen talo ja vanha navetta.

Oma n.100 metrin pihatie, jonka jälkeen saavutaan pääkallopaikalle. Edellinen kuva oli pihatieltä aikaisemmasta kohdasta otettu.

Vanhan talon etupihan maisemaa. Uusi talo nousee tuohon pellon laitaan.


Ja järveltä päin...

Nyt tuolla näyttää jo kovin erilaiselta, ollaan myllätty pihaa melkolailla. Kaadettu puita, ajettu soraa, tienpohjaa tehty yms. Niitä kuvia ehkä myöhemmin lisää. Tällä hetkellä kiireellisintä on saada remontti siivottua pois, jotta päästäisiin muuttamaan omille tiluksille. Talven aikana sitten pikkuhiljaa ajaa paperiasioita sisään ja keväällä tositoimiin.

3 kommenttia:

  1. Vau!! Onnea uudelle talonpaikalle! Jätättekö vanhan talon kuitenki pystyyn sitte pihapiiriin?

    VastaaPoista
  2. Kyllä se varmaan pystyyn jää, ihan jo sen takia, että se olisi järkyttävän työläs/kallis purkaa ja onhan siinä mahtavaa varastotilaa. Sitten joskus vuosien päästä jos se alkaa huonoon kuntoon mennä niin otetaan sitten alas...

    VastaaPoista
  3. Kyllä se varmaan pystyyn jää, ihan jo sen takia, että se olisi järkyttävän työläs/kallis purkaa ja onhan siinä mahtavaa varastotilaa. Sitten joskus vuosien päästä jos se alkaa huonoon kuntoon mennä niin otetaan sitten alas...

    VastaaPoista