sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Valoilmiö-päivä

Ihana ihana aurinko ja vapaapäivä! Käytiin anoppilassa ja siellä lähipelloilla kahlaamassa. Lauantaina, eli edellisenä päivänä käytiin Annen ja bernhardi-Neelan ja mastiffi-Remun kanssa melkein 10km lenkki, jonka aikana Juti rymysi niin, että könkkäsi loppumatkan. Ei nyt ihan jalaton sentään ollut, mutta selvästi epäpuhdas askel. Loppupäivä lepäiltiin ja illalla pieni kävely, jossa ei nyt suoraan ontunut enää, mutta ehkä aavistuksen jäykkä/ lyhyt askel sillä oli. Tai sitten oli pelkkää puhdasta omistaja vainoharhaa, kun silmä kovana vahtasin jalan liikettä. 

Tälle aurinkopäivälle ei siis pitkälle lenkille lähdetty, jotta saa mahdolliset revähdykset parantua rauhassa. Tokihan Juti oli mielestään huippu-urheilijaan verrattavassa kunnossa ja loikki kuin heikkopää, enkä sitä alkanut hillitsemäänkään. Eikä näyttänyt jalka tykkäävän huonoa, joten kyllä me lenkki-iskussa ollaan taas ensi viikolla :)





Jutilla on muutama ratkaiseva kilo enemmän painoa mitä Moonalla -tai sitten vain väärä tekniikka :D

Tuolta reissulta suunnattiin suoraan kyytiä kylille tapaamaan lapinporoa omistajineen. Nuoren Havun kanssa ollaan muutamia viikkoja treenailtu vähän itsehillintää ja Moona on toiminut hyvänä kaverina siinä. Toinen saa tehdä vaikka kärrynpyöriä ja kiljua kurkkutorvi esillä niin ei hetkauta Ippeä. Tyynenä tuuskaa omiaan ja on niinkuin toista ei olisi olemassakaan. Käytiin pieni lenkki kävelemässä, Jutilainen sai sillä aikaa harjoittaa autossa omaa itsehillintäänsä.

Kotiin mennessä vähän pallottelin Jutin kanssa tuolla tiellä. Kierrokset nousee ja seuruuseen palaa hyvin äkkiä liian edessä oleva paikka. Liikkeestä maahan- teki kyllä heti ku käsky kajahti vaan kolmesti piti uusia, jotta muisti jäädäkin sinne maahan. Joten vielä vähän on työstämistä meidän lelutreenien kanssa. Eteenmeno sentään sujuu ja lelupalkkaus noin niinku muuten käy ja passaa Jutilaiselle :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti