perjantai 23. tammikuuta 2015

Höyryä ja ilmalentoja

Eilen päästiin käymään lenkillä Essin ja saksanpaimen Coston kanssa, joka teki hyvää nuorelle Jutilaiselle. Costo vähän vanhempana uroksena sai pitää jöötä ja Jutikin taantui 'pienenpieni harmiton pentu minä vain'-tasolle. Vähän niskavilloja nosteltiin alkuun, vaan hyvin äkkiä Juti laskeskeli lyhyellä matikalla ikä- ja kilomääriä yhteen ja totesi jäävänsä toiseksi. Toisinkuin Moona, joka noutajanartun egollaan oli heti rähisemässä pystypainia, että hälle et muuten ala... Mutta se keskustelu jäikin sitten siihen, Costo herrasmiehenä ymmärsi yskän, että kenes kanssa täällä lenkillä seurustellaankaan ja pojilla vauhti olikin sen mukaista :) Jäisestä säästä johtuen kuvat vaan jäi ottamatta, harmi.

Kaukokäskyjä ollaan otettu harvakseltaan ja oikeastaan ainoana sisätreeninä nyt. Ja kyllä huomaa. Jutimies hyppii ja lentelee pitkin olohuonetta, kun ennakoi seuraavaa asennonvaihtoa. Nyt joudutaan siis ottamaan raaauuuuhaaaa ja useita palkkauksia per asento, jotta siellä maltetaan pysyä. Oli myös sisäistänyt näppärän katsekontaktin mun käteen, jossa nameja olen pitänyt. Nyt siis myös liivi käyttöön ja nakit tulee taskun kautta naksautuksen jälkeen. Tässäkin hyvää malttitreeniä - molemmille. Perisyntinä monesti tahdon lähteä koiran sähellykseen mukaan.

Takapäätään hahmottaa nyt hyvin, kääntyilee helponoloisesti sivu-käskyllä mukana :) Tätä treeniä tein lähinnä itseäni varten, jotta älyän kainalolinjan palkkauksen, etten aina sohi niitä makkaroita sinne etulinjaan. Sisällä en lelutreeniä viitsi ottaa, vaan nakit oikeassa nyrkissä, joka on kiinni vasemmassa olkapäässä ja siitä kylkeä alaspäin palkka. On se vaan vaikeaa robotille, jonka palkkausliike on aina suuntautunut vähintään 30cm edemmäs. Kunhan ulos tarkenee treenaamaan niin sitten pallo mukaan kuvioihin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti