sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Tuoreita kuvia

Toissapäivänä lenkkeiltiin Vaekankaalla, sieltä tuli otettua muutamia räpsyjä. Alun pentuaikojen jälkeen enin kuvausbuumi on laimentunut ja nyt pitää oikein asiasta tähden koittaa välillä kuvata, että näkee vähän miltä tuo Jutilainen milloinkin näyttää. Tällä hetkellä näyttää korvilta ja jaloilta...

Kunnon Elvis!

Tuolla lenkillä tosin totesin, että ei paljon Vaekankaan hiekkapohjamaastot houkuta ennenkuin saadaan pakkasta. Nyt kun kelit lämpeni uudestaan niin käärmeet kaivautuu takas ihmisten ilmoille. Yhden reissun aikana ajoin autolla (täysin vahingossa) parin selkärangattoman yli ja lenkkeillessä yksi luikerteli siihen malliin tielle, että jäi kuvaukset kesken ja aika haipakkaa paineltiin takas autolle. Montako lie on ollut heinikossa tien varressa ja ei olla niitä vaan nähty. Moonan puolesta ei juurikaan tarvi olla huolissaan, sitä ei kiinnosta nuo maanmatoset ja muut elukat vaan Jutilainen ihan satavarmasti onnistuu itsensä purettamaan, kun menee nokkaansa työntämään joka paikkaan.

Tasaisen varmaa ja vähän vähemmän tasaista etenemistä.
Hyvä esimerkki siitä, että Juti tosiaan tulee purruksi työntämällä nokkaansa joka paikkaan... :D

Lenkin jälkeen hippailtiin vielä takapihalla hetken aikaa ja keskityttiin lähinnä mustaherukkapensaiden antimiin. Juti on Moonaa apinoimalla oppinut syömään niin vadelmat, mustikat ku herukatkin suoraan pensaista. Liekö se sitten kovinkaan hyödyllinen taito, vaan näyttäähän nuo maistuvan :)

"Kohde lukittu"Marjojen syönnin hyöty; Moonan tee-se-itse-venyttelyt!


Ja loppuun vielä pari kuvaa Jutilaisen hienosta mökistä! :) Viihtyy ja kuorsaa niin hyvin, ettei aina edes herää vaikka talonväki saapuu paikalle ja koluaa pihalla. Hyvillä mielin voi siis jättää Jutin työpäivien ajaksi ulkoruokintaan. Kuvia ottaessa minä siis istun kopin eteiskäytävällä, juuri ja juuri poikittain saan itseni ahdettua oviaukosta sisään... :D Ei kommentteja:

Lähetä kommentti