lauantai 20. joulukuuta 2014

Niin ja vielä!

Edelliseen tarinointiin unohtui mainita, että oltiinhan me taas mätsäreissäkin :) Kannuksen hallissa ja huikeat 167 koiraa, eli paljon hallin kokoon nähden. Melkoinen luonnestesti niin koiralle ku emännällekin... Juti heilutteli häntää, katseli ja väliin koitti ryykäillä ympäriinsä. Kaiken kaikkiaan kuitenkin jäi hyvä mieli, Juti oli paremmin kuulolla mitä olin alkuun ajatellutkaan :) Siinäkin mielessä hyvät jälkitunnelmat, että meille ei tarttunut kennelyskää, jonka jotkut saivat ylimääräisenä kotiinviemisenä mukaansa. 

Kuvasta voisi jossitella, että jos nuo takajalat olis olleet taempana eikä nuin supussa mahan alla niin jopas olis ollu komea kuva Jutista. Mutta vapaan seisotuksen malliin ilman asetteluja niin hyvä noinkin. Virallisiin näytelmiin mieluusti käytän jotakin kokeneempaa esittäjää niin ei tarvitse itse mennä sinne pookoilemaan tietämättä mitä sitä tekee :)

Sijoitus: SIN 3.

3 kommenttia:

  1. Hyvä, että selvisitte terveinä. Ikävä kuulla, että yskää on tarttunu muillekin. :/ Meillä aletaan onneksi olla terveitä, vaan kahen viikon varoaika on pitkä aika.

    VastaaPoista
  2. Liian aikasin huokasin, meilläkin yskittiin alkuviikko. Pidemmällä itämisajalla vaan tarttui meidän mukaan... Tosi vähäistä on kyllä köhä, esim. eilen ei ollenkaan, vaan levossa ja eristyksissä ollaan silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan. :/ Costokaan ei sen pahemmin sairastanu onneksi. Viikon se kylläkin köhi. Ei juurikaan levossa, mut heti, jos vähääkään innostui.

      Poista