keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Elämä tasoittuu...

...pikkuhiljaa kohdilleen ja hyvin pyyhkii!

Sisäsiisteys hyvällä mallilla: toki vanhinkoja tulee sisällekin, mutta hyvien ilmojen aikaan, kun takaovi on auki niin itsekseen lähtee hirveää kyytä ulos nurmelle tarpeitaan tekemään. Muutenkin hakee oven suuntaan, se on sitten enää meistä kiinni kuinka monessa sekunnissa ehditään ovi avaamaan ennenkuin on myöhäistä :D Tänään Moona käveli jo edeltä sisälle ja Juti kääntyi vielä kynnykseltä takaisin pissareissua varten, että suunta on siis oikea :)

Eilen ja tänään ollaan otettu ruokakippokäytöstä hallintaan, osaa jo istua automaattisesti kupin nähtyään. Se, että malttaa myös pysyä siinä, kun lasken kupin niin vaatii vielä vähän hiontaa ja toistoja. Eikä ihme, käsittämättömän ahne pentu ja niinniin hökelö ruuan perään!

Istumista ja maahanmenoa ollaan otettu myös, tosin ilman käskyjä vielä. Hökeltää makupalan perässä niin hulluna, että parempi ottaa käskyt kuvioihin mukaan vasta sitten, kun tekniikka sujuu varmasti oikein. Nimensä jo osaa ja kontaktia ottaa hyvin, sekä sivulla istuessaan, että edessä. Toki itse seison polvillani vasta, jotta ei ala loikkimaan ja helpompi palkatakin :)

Eilen käytiin pikaisesti puutarhalla ihmettelemässä hajuja, maisemia ja eri alustoja. Ei ongelmaa, niinkö ei automatkustamisessakaan sikaosastolla. Kunhan vain pikkuapina ei keksi puskea itseään verkon laidoista läpi, kun sieltä VIELÄ mahtuis... Illalla sitten saatiinkin veristä korvalehteä, kun tupattiin Moonan pedille. Alkukiljunnan jälkeen se ei enää tahtia haitannut millään tavalla. Tänään sitten olikin läpimurto, kun nukkuivat samalla pedillä! Olisin voinut vaikka vannoa, että Moona ei tuommoista sulattaisi! Ehkäpä se enin jää on nyt sitten murrettu :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti