torstai 15. marraskuuta 2012

No niin!

Opetellaan nyt itsekin nämä blogikirjoittelun salat -ehkäpä tästä on hyötyäkin, kun naamioidaan tämä treenipäiväkirjan muotoon, niin tulee kirjoitettua ylös mitä milloinkin on Moonan kanssa tehty niin pysyy asiat selkeämpänä allekirjoittaneenkin päässä :)

Selvennyksenä niille, jotka meidän menosta ei niin tiedä, että tällä hetkellä meriittilistalta löytyy tunnukset BH sekä TK1. Yksi mejä-koekin ehdittiin kesällä käydä, josta AVO2-tulos. Into oli kova jatkaa mejäily-uraa, mutta kokeisiin on niin vaikea päästä mukaan, että jäi startit meidän osalta tuohon yhteen. Ens kesänä jatkoa seuraa *heristää nyrkkiään!

Tällä hetkellä treenaillaan tokoon avoimen luokan liikkeitä kuntoon, joita sitten tarkoitus kisailla talven myötä.  Ensijaisena haaveena kuitenkin, että josko ehkä mahdollisesti saatais pk-puolen tottis kuntoon kouluttajan avulla (löytyisi ensin se kouluttaja vaan!!) ja tulevaisuudessa kokeiltais onneamme hakukokeessa.  Talven aikana myös maasto-osuuden hiomista sekä esineruutua. Vielä ainakin antaa lumettomuus myöten niihin hommiin :)

Mutta, tänään illemmalla taasen Oulaisiin maneesille, josko huomenna jotakin raapustusta niistäkin treeneistä saisi aikaan...

-Niina & sohvalla tyytyväisenä torkkuva Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti