tiistai 20. lokakuuta 2015

Kaukovideo

Me ei olla tehty yhtään mitään viikkokausiin (yllättyykö joku?). Muutakuin eletty arkea, lenkkeilty ja syöty, hilluttu pihalla.

Tänään kuitenkin pientä kaukokäskytreeniä, joka on mieluista Jutille. Nappasin treeniä videollekin, jotta näin tekniikkaa itsekin. Näppärästi vaihtelee ja keskittyy ihan kympillä. Odota (seiso)-käsky on täysin uusi, siihen käytin vielä pientä käsiapua aina välillä, vaan hyvinhän tuo näyttää omaksuvan mitä siltä haetaan, ajatustenlukija Juti. Kaksi ensimmäistä vaihtoa tekee ennakoiden ilman käskyjä, siksi niitä ei hyväksytä :)

Video: Juti kaukokäskyt

Seuraavana ohjelmassa opettaa luopuminen, jonka kautta rakennan seiso-istu liikkeen. Sitä ei olla vielä tässä vaiheesa tehty ollenkaan.

Moonan kanssa kokeilin myös ja en tiedä kuvittelinko vain, vai menikö sillä tosiaan paljon helpommin nuo asennonvaihdot. Varsinkin maasta istumaannousu, mikä meille on aina ollut hankala. Jos se ei ollut pelkkää kuvitelmaa, niin viime viikkoinen jäsenkorjausreissu oli kyllä enemmän kuin sata jänestä jos (ja kun) jo yhden käsittelykerran jälkeen vaikutukset on näin näkyvät!

Moonan kanssa muisteltiin lelujen siivoustakin yksi päivä. Vähän meinasi vuosia sitten opetellut taidot olla ruosteessa, mutta intoa riitti sitäkin enemmän -ihan niinkin paljon, että meinasi kuppi mennä nurin heti huolella :D Mikäli saan videon ladattua tuonne googlen puolelle niin laitan sen esille tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti