sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kesä ja kärpäset...

Ja ne hyttyset!

Nyt niitä on ja riittää... Myrkyt on kaivettu esille ja takapihalla ei enää tuosta nuin vaan istuskellakaan -huvikseen ainakaan. Hakutreeneissä ilo senkuin kasvaa, nyt muurahaisten lisäksi on lentävää ystävää.

Outin kanssa päräytettiin Moonalle kesäkampaus muutama päivä sitten! Vähänhän nuo näyttää itikat sitäkin vaivaavan, kun ne pääsee tuohon lyhkäseen turkkiin paremmin iskemään, mutta muuten josko olo olis helpompi näillä helteillä ja hotspoteista ei olis vaivaa. TOSIN, nyt kun karvat leikattiin niin takakintuissahan tuo näytti jotakin rupea jo olevan, joka nyt karvojen leikkuun jälkeen ärtyi sen verran, että saa puuteri Bacibactia viljellä siihen parin päivän ajan.
















Ex-karvakeisari töskää aktivointipallonsa kanssa...






Nyttemmin, sano Piiska vaan!





Tänään käytiin veneilemässä ja lähtiissä Moona jätti hermorakenteen rannalle... Ukinaa, volinaa, mölinää melkein koko matka ja alussa hillittömiä kamikaze syöksy-yrityksiä laidan yli. Tuommosta noutajanplanttua onneksi kuitenkin jaksaa pidellä suht vaivatta... Soudeltiin rauhassa menemään ja annettiin kaverin jodlata, loppumatkasta alkoi jo väsy iskeä ja pötkötteli jo veneen pohjalla (viimeisiä henkäyksiään ilmeisesti...). Taas tuli vahvistus itselle, että ÄLÄ vie pentua ja Moonaa yhtäaikaa paikkoihin, joissa tuolla voi mennä kuppi nurin. Luonnetestituomarin sanoin, hermot plussan alarajalla... Tällä kertaa se raja oli rantaviiva :)




Kesän ensimmäiset hakutreenitkin käytiin, niistä ei ihmeempiä. Seuraaviin teemana lähetyssuunta ja oikeaoppinen laatikkomalli. Perus Moona "mää-niin-tiedän-tämän, ootas mää haen sen ukon sieltä", lähetyksessä lähtee käsimerkistä välittämättä mihin suuntaan tahansa ja tästä johtuen usein työskentelee taaksepäin. Liikaa ei tosin kannata alkaa nillittämään, kun ei me kokeeseen olla menossa, siellähän ne työskentelypisteet vois vähetä tuommosesta. Mutta ihan tulevaisuutta varten mielenkiintoista hioa tuota tekniikkaa ja ainahan sitä jotakin kehitettävää pitää olla :)

Tämän aamun lehteä selaillessa tuli yllätyskin vastaan, Ippe on taas julkkis :) Kultaistennoutajien rotujärjestön lehdessä on ennenkin ollu meidän kuvia mm. BH-kokeesta ja jälkihommista ja nyt niitä oli hakumetsästä. Juttu tosin koski PK-viestiä, joten sinällään harhaanjohtavaa mainontaa, kun tuo koirahan on kaikkea muuta kuin juoksijatyyppiä :D Vaan kuvat passas juttuun tuommosina yleisinä räpsyinä niin mikäs siinä, kiitokset Johannalle jälleen kuvien pyytämisestä ja käytöstä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti